在户外办公,以花园绿树为伴“华体会app官网”

产品时间:2021-12-20 00:42

简要描述:

法国尼斯ANIS办公大楼ANIS Office Building / DREAM + Nicolas Laisné来自修建事务所的形貌:位于法国尼斯的Méridia都会技术大楼现在是Anis公司的办公楼,该修建有着层层露台,由修建师Dimitri Roussel与 Nicolas Laisné互助设计。该公司十分喜爱室外空间与绿化场所,想给员工们带来绿色、环保的创新办公体验。...

推荐产品
详细介绍
本文摘要:法国尼斯ANIS办公大楼ANIS Office Building / DREAM + Nicolas Laisné来自修建事务所的形貌:位于法国尼斯的Méridia都会技术大楼现在是Anis公司的办公楼,该修建有着层层露台,由修建师Dimitri Roussel与 Nicolas Laisné互助设计。该公司十分喜爱室外空间与绿化场所,想给员工们带来绿色、环保的创新办公体验。

华体会app官网

法国尼斯ANIS办公大楼ANIS Office Building / DREAM + Nicolas Laisné来自修建事务所的形貌:位于法国尼斯的Méridia都会技术大楼现在是Anis公司的办公楼,该修建有着层层露台,由修建师Dimitri Roussel与 Nicolas Laisné互助设计。该公司十分喜爱室外空间与绿化场所,想给员工们带来绿色、环保的创新办公体验。Text description provided by the architects. The Nice Méridia urban technology hub is now home to Anis, an office building with terraces designed by the architects Dimitri Roussel and Nicolas Laisné. Reflecting the interest shown by companies in outdoor spaces and greenery, the structure is innovative from the point of view of the working spaces that it offers, but also the committed environmental approach.这是一座具有未来感的办公修建。

修建师Nicolas Laisné与Dimitri Roussel联合公司的办公性质来区分差别办公区域,以下三点原则作为设计方案的指导目标,即缔造具有吸引力的事情场所、组成交流区域、提供灵活的功效。另外,修建师还联合了地中海修建的特点来应对所泛起的问题,而且设计了户外式事情场所。这座修建位于绿地之中,层层露台联合花园结构,将传统的事情空间转化为休闲的相同场所,让修建与绿地发生密切的联系。

华体会app官网

光线透过透明的立面进入室内,悬挑的露台为使用者过滤了过于强烈的光线,调治了修建的小气候。The offices of the future.Against the backdrop of increasingly flexible working arrangements and dynamic companies, Nicolas Laisné and Dimitri Roussel’s design was driven by three guiding principles: creating appealing working spaces, forming meeting places and offering flexible use. Handling these challenges from the point of view of Mediterranean architecture led them to suggest outdoor working spaces. The building is nestled in the heart of a green space. The terraces have gardens, but they are also connected to transform into a workstation or an informal meeting room. The transparent façades allow the light to enter, whilst the terrace overhangs provide protection from the sun, creating a climate-controlled environment.透明性和开放性是该项目中的重要特征,修建师移动了修建的走廊与过道。对于传统修建来说。

这些部门本应该位于修建中央,但通过移动,整个楼层空间得以释放。另外,修建师还拆除了天花吊顶,所有的技术元素在楼层之中得以体现,让空间感大大得以增强。Transparency and openness.Another significant project decision: moving all the corridors and passageways outside. They are usually located in the centre of traditional buildings, so moving them freed up entire floors. The feeling of space is amplified by the removal of the usual false ceilings, with all technical elements managed within the floor.这些创新手法不仅仅最大化使用者的自由水平,同时也通过走廊让立面看起来越发活跃,这里适合人们一起放松交流,或者俯瞰整个花园。

华体会app官网

These innovations offer not only maximum freedom for occupants in their chosen layout, but the corridors and passageways also liven up the façades and are ideally suited for informal discussions outside, overlooking a garden.该项目应用了可连续生态计谋,有着情况友好型空间,拥有可连续强、联系密切、适应性强等特征。Anis Dimitri Roussel 与Nicolas Laisné希望这座修建能够远离传统的尺度化写字楼形式,这类修建经常有着大面积的玻璃幕墙,意味着其能源消耗较大。另外,这座修建另有着清晰的情况特征,使它成为了典型的案例,明确地表达了可连续设计谋略。修建师将修建层层优化,适应天气与气候的变化,而且凭据朝向举行悬挑,充实使用太阳能而淘汰能源消耗,同时在夏天设置防晒措施。

走廊与过道区域组成了能调治小气候的情况,而且最大水平地使用了自然通风。Ecology, with a sustainable design strategy.Designing and creating long-lasting buildings, which remain relevant, adapt and are not restricted or defined based on an existing programme is a significant eco-friendly gesture. More specifically, with Anis Dimitri Roussel and Nicolas Laisné wanted to distance themselves from the standard corporate real estate design approach, that of the glass “curtain wall”, which is often synonymous with energy-intensive projects. A clear environmental identity. With this project, the Laisné Roussel environmental architecture sets an example, as it reflects a sustainable design strategy. The building design is optimised to respond to the weather: creating overhangs based on orientation, making use of solar energy in winter to reduce heating energy consumption, and providing protection from the sun in the summer to improve working conditions. The corridor and passageway areas are used to create a climate-controlled environment and maximise natural ventilation.修建设计:DREAM.Archi, Nicolas Laisné 所在:法国 尼斯 种别:可连续修建 面积:6962.0 ㎡项目时间:2018年 摄影:Cyrille Weiner Architects: DREAM.Archi, Nicolas Laisné Location: Méridia, 06200 Nice, France Category: Sustainability Area: 6962.0 ㎡Project Year: 2018 Photographs: Cyrille Weiner 由专筑网李韧,王雪纯编译【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“泉源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处。


本文关键词:在户外,办公,以,花园,绿树,为伴,“,华体会,华体会app官网,app

本文来源:华体会app-www.baojiyuyi.com

产品咨询

留言框

  • 产品:

  • 您的单位:

  • 您的姓名:

  • 联系电话:

  • 详细地址:

  • 留言内容:

在线客服 联系方式 二维码

电话

072-98826867

扫一扫,关注我们